in

Galaxy Buds2 Pro i Galaxy Watch serije ažurirani novom verzijom softvera

Samsung Galaxy pametni telefoni već dugo nude najbolja iskustva fotografije i videa, a sada, kada je uparena s najnovijim nosivim uređajima, moćna Galaxy kamera dodatno je ojačana s 360 Audio Recording, jedinstvenom značajkom koja donosi impresivan zvuk video sadržaju, zajedno s nadogradnjom za Camera Controller aplikaciju koja omogućava jednostavnije daljinsko zumiranje

Ova ažuriranja softvera odražavaju kontinuiranu predanost tvrtke Samsung u pružanju najsuvremenijih iskustava postojećim uređajima.

Nova značajka 360 Audio Recording omogućuje korisnicima snimanje zvuka na videu, točno onako kako ga čuju. Uparivanjem Galaxy Buds2 Pro s Galaxy pametnim telefonom, svaki korisnik može snimati kao profesionalac i zabilježiti visokokvalitetan, realističan zvuk unutar videa, bez potrebe za glomaznom profesionalnom opremom i bez obzira na lokaciju i vrijeme. Ova značajka hvata zvuk od 360 stupnjeva pomoću mikrofona u svakoj slušalici, stavljajući gledatelje u središte festivala i bučne gomile ljudi ili pokraj žuborećeg potoka usred šume. Tako korisnici mogu staviti povezane slušalice i reproducirati video na svom uređaju ili društvenim mrežama kako bi čuli realistične i impresivne zvukove koji pružaju osobno iskustvo.

360 Audio Recording je prva značajka u Galaxy liniji koja koristi LE Audio, novi napredni Bluetooth audio standard. Ova nova tehnologija donosi bolju kvalitetu zvuka, kao i poboljšanu latenciju i trajanje baterije. Osim što pruža glazbu koja zvuči bolje, LE Audio također proširuje spektar audio iskustava kako bi pružio složeniji i bogatiji zvuk koji se može dijeliti s drugima. Sada, LE Audio donosi binauralno snimanje na Galaxy Buds2 Pro slušalicama – koristeći prednosti i lijevog i desnog mikrofona u isto vrijeme. Prilikom uparivanja Buds2 Pro s Galaxy Z Flip4 ili Fold4, korisnici su uvučeni u trenutak, uživajući u visokokvalitetnom stereo zvuku i videu.

Fotografiranje i snimanje video sadržaja s Galaxy pametnim telefonima usmjereni su održavanju kreativne kontrole u svakoj situaciji. Jedan od primjera je aplikacija Camera Controller za Galaxy Watch, koja korisnicima omogućuje upravljanje kamerom telefona izravno sa zapešća. Novo ažuriranje – koje će uskoro biti dostupno na serijama Galaxy Watch5 i Watch4 – dodaje mogućnosti zumiranja u Camera Controller, dodatno proširujući iskustvo Galaxy kamere s naprednom vezom Galaxy pametnog telefona i Galaxy Watch pametnog sata. Tako korisnici mogu daljinski upravljati zumiranjem kamere na svom telefonu jednostavnim dodirom sučelja ili okretanjem rotirajućeg okvira, što je idealno za snimanje grupnih fotografija ili selfieja iz daljine, eliminirajući potrebu trčanja naprijed-natrag do kamere za kadriranje savršene fotografije.

Nova značajka 360 Audio Recording postupno će se pojavljivati ​​u narednom periodu na Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 uređajima putem ažuriranja softvera. Nadogradnja za Camera Controller aplikaciju također će se postupno pojavljivati na Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 i Watch4 Classic pametnom satu. Ove značajke pružit će moćniju sinergiju s novim mogućnostima Galaxy kamere – nudeći nova i dosad neviđena iskustva.