in

LOLLOL LOVELOVE WTFWTF TUGYTUGY WOWWOW

Svijet u šoku, ovako prase još nije hodalo zemljom: Pogledajte to lice, podsjeća vas na nekoga

Ovo mutantsko prase rođeno je u leglu normalnih praščića i nimalo prije vremena, što je inače uobičajeno kod deformiranih primjeraka

Mještani Quebrade Arribe u Venezueli ostali su šokirani kada su vidjeli da je među praščićima koje je krmača oprasila bilo i jedno s – ljudskim licem.

Na društvenim mrežama pojavio se video u kojemu farmer u naručju drži praščića čije lice i oči zastrašujuće podsjećaju na čovjeka. “Tri sata je staro. Ima i kosu”, kaže ženski glas u pozadini.

 

View this post on Instagram

 

Un cerdo nació con una malformación que dejó perplejos a sus dueños, ya que sus ojos son similares a los ojos humanos. El hecho ocurrió en Venezuela, en el sector Quebrada Arriba en el Municipio Torres de la ciudad de Carora, del Estado Lara. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sigue nuestra página @chileufo para ver más contenido. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Activa las notificaciones de nuestras publicaciones para que no te pierdas las próximas. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #venezuela #cerdo #animales #anomalies #cerdos #animal #ufologia #misterios #ufos #mascota #fantasmas #ufology #criatura #extraterrestres #ufosighting #criaturas #unidentifiedflyingobject #extraterrestrial #ovni #ufohunter #aliensarehere #spaceship #flyingsaucer #espiritus #extraterrestrials #ancientaliens #spacecraft #fantasma #ufosightings #ovnis

A post shared by CHILE UFO (@chileufo) on

Povezano s pretjeranom uporabom pesticida

Ovo mutantsko prase rođeno je u leglu normalnih praščića i nimalo prije vremena, što je inače uobičajeno kod deformiranih primjeraka, piše Daily Star. Nije sasvim poznato što je uzrokovalo ovako gadan deformitet mladunca, no u drugim južnoameričkim zemljama to je povezano s pretjeranom uporabom pesticida.

Bizaran video postao je viralan, osobito u Venezueli, gdje je podigao priličnu prašinu.

– Ovo je očigledna mutacija. Bilo bi užasno kada vlasti ne bi istražile što se dogodilo u genetici životinje- samo je jedan od komentara ispod snimke.