in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Novi način zarade: Imate Twitter? Stižu napojnice u Bitcoinima!

Twitter želi omogućiti korisnicima napojnice u Bitcoinima

Ranije ove godine, Twitter je objavio novu opciju koja je korisnicima omogućila da daju napojnice drugim korisnicima. To je bio način na koji su se korisnici mogli zahvaliti na određenoj objavi ili  iskazati svoju podršku. Također, tom opcijom, korisnicima je pružen način da monetiziraju svoj Twitter račun. Čini se da Twitter sada želi otići korak dalje i omogućiti davanje napojnice putem Bitcoina.

Kada je Twitter Tip Jar prvi put pokrenut, platforma je korisnicima omogućila korištenje Bandcampa, Cash Appa, Patreona, PayPala i Venmoa. Međutim, prema posljednjem beta ažuriranju, otkriven je kod koji sugerira da Twitter radi na uvođenju opcije koja bi korisnicima omogućila ostavljanje napojnice korištenjem Bitcoina, piše Ubergizmo.

Još u julu, izvršni direktor Twittera Jack Dorsey rekao je investitorima da će Bitcoin biti važan za tvrtku te da će tu opciju uvesti u svoj Tip Jar. Na temelju najnovijeg koda čini se da je to već u pripremi. Trenutno je opcija dostupna samo u iOS beta verziji, ali očekuje se da će u budućnosti stići i na Android.

Nije poznato kad će ova opcija postati dostupna, ali kod također sugerira da će Twitter korisnicima osigurati uputstva o tome kako dati napojnicu koristeći Bitcoin, kao i kako koristiti Bitcoin Lightning Network i novčanik za čuvanje kriptovaluta.