in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Influencer se vratio kući: Više nam je pomogla BiH nego ambasada Hrvatske

Video je objavio na svom YouTubeu, a ispričao je i snimio sve detalje putovanja

Hrvatski influencer Davor Gerbus koji je sedmicama bio “zarobljen” u Indoneziji, vratio se u Hrvatsku, pišu tamošnji mediji. Gerbus je snimio cijeli proces povratka kući. Video je objavio na svom YouTubeu, a ispričao je i snimio sve detalje putovanja.

 

View this post on Instagram

 

Stay hydrated 💦✖️💎 ——————————————————————— #health #fitness #fit #fitnessmodel #workout #bodybuilding #cardio #gym #training #photooftheday #health #healthy #instahealth #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #lifestyle #diet #getfit #cleaneating #eatclean #exercise #hoscos @hoscos

A post shared by Davor Gerbus (@davorgerbus) on


Kaže da povratak kući njega i njegovog suputnika Amera ne bi bio moguć bez ambasadora Bosne i Hercegovine u Indoneziji koji im je omogućio put kući.

– Iz hrvatske ambasade su nam jasno dali do znanja da nemaju ta sredstva- kaže Gerbus. Spomenuo je kako im je ambasador Halilović pomogao pri povratku te da bi zasigurno ostali u Indoneziji do daljnjeg da nije bilo pomoći bosanskohercegovačkog ambasadora.

Gerbus je prvo letio s Balija u Jakartu, a onda iz Jakarte u Dohu. Zatim su iz Dohe letjeli u Frankfurt, a iz Frankfurta u Zagreb.

-Let iz Frankfurta je pun. Fizičko distanciranje nula bodova. Nadamo se da se nećemo razboljeti- kazao je influencer, a na kraju videa pozdravio je ekipu iz svoje vikendice u okolici Zagreba.