in

Stiže nam besplatni CoD: WWII event

Prvo DLC proširenje za Call of Duty: WWII morat će se platiti, no prije njega slijedi Resistance event u sklopu kojega će biti i besplatnih dodataka.

Call of Duty: WWII krajem ovog mjeseca dobiva The Resistance DLC, prvo za PS4 konzolu, a kasnije i za ostale platforme. Proširenje će se plaćati, no prije nego izađe sam DLC u igri će nas od 23. januara dočekati istoimeni event koji nam donosi mnoštvo besplatnih stvari, čak i za one koji si nisu u mogućnosti ili ne žele kupiti ovaj dodatak za igru.

Prvo što nam je zapelo za oko je dodavanje još jedne divizije uz već postojećih pet. Resistance divizija će biti namijenjena igračima koji igraju ponajviše koristeći pištolje. Na svoj pištolj ćete od sada stavljati dodatni priključak te uz njega kombinirati taktički nož.

Sledgehammer Games najavio je i dva nova oružja. Prvi na redu je njemački assault rifle Volkssturmgewehr te automatska puška Orso čije porijeklo nam nije poznato. Novi modovi u multiplayeru bi će Demolition i Prop Hunt. Ovi modovi poznati su svim fanovima FPS igara – Demolition je davne 2009 godine debitirao u Modern Warfareu 2 kao Search and Destroy alternativa, dok je Prop Hunt danas prisutan u mnoštvu multiplayer igara.

Što se tiče novih mapa, one su najavljene već prošli mjesec.

Radi se o Anthropoid, Occupation i Valkyrie mapama koje će se nalaziti u Parizu, Pragu i Pruskoj šumi. Također dolazi i Operation Intercept koji je rezerviran samo za novi War mode.