in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Bug ili teaser za novu mapu? U Warzoneu greškom počele padati nuklearke

Nuklearna preobrazba

U Warzoneu su igrači počeli primjećivati kako nebom lete ispaljene nuklearne rakete, koje pri dodiru s tlom nestaju bez ikakvih eksplozija. Je li u pitanju bug ili teaser za novu mapu, niko nije siguran.

Čini se da je nuklearna preobrazba Verdanska sve bliže. Danas su pojedini igrači Call of Duty: Warzonea počeli primjećivati kako nuklearne bojne glave nasumično lete zrakom, ali bez da eksplodiraju prilikom pada na zemlju. Bit će teško odgonetnuti radi li se o nekakvom bugu, ili Activision doista na ovakav način priprema igrače za Verdansk iz 80-ih godina.

Iako još uvijek nema službene potvrde Activisiona o ikakvim promjenama na glavnoj mapi Warzonea, igračima se prethodnih mjeseci kroz sitne detalje unutar igre nagovještavalo kako je nova mapa na putu – a staru bi trebala pokositi nuklearka. U prilog tome govori i činjenica da je Activision nedavno zatražio uklanjanje procurenog video materijala koji je pokazao neke poznate lokacije iz Verdanska u štihu Hladnog rata, karakterističnog za aktualni Black Ops: Cold War.

Još uvijek se spominje i 22. april kao mogući datum kad bi se eksplozivni event mogao dogoditi, s obzirom da se tijekom tih dana očekuje i kraj trenutne, druge sezone, navodi Hcl.hr.

Sa svime na umu moguće je da je nova mapa sve bliže, a time i hrpetina novih gigabajta za preuzeti.