in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Zaplet poznatom gameplayu: Stigao je novi Pac-Man 99, battle royale sa žutim žderačem

Dostupan je od danas

Pretplatnici usluge Nintendo Online na Switch konzoli od danas mogu pristupiti novoj igri Pac-Man 99 koja donosi battle royale zaplet poznatom gameplayu.

Legendarni je Pac-Man još prošle godine dobio svoju “battle royale” igru zvanu Pac-Man: Mega Tunnel Battle, ali samo na nama nedostupnoj Google Stadia platformi. Danas pak žuti žderonja dobiva još jednu multiplayer igru sličnog koncepta – Pac-Man 99.

Ova verzija Pac-Mana bit će poznata svima koji su igrali Tetris 99 ili Super Mario 35 na Nintendo Switchu. A usput rečeno – i ona je ekskluzivna za vlasnike Switcha, odnosno pretplatnike usluge Nintendo Online.

Dakle, 99 igrača istovremeno igra Pac-Mana i cilj je kao i u drugim battle royale igrama – izdržati dovoljno dugo da ostanete zadnji. Fora je u tome da drugim igračima možete slati protivnike kad “pojedete” svoje. Dakako, vrijedi i obrnuto pa i drugi vama šalju svoje protivnike u obliku tzv. Jammera koji vas ne izbacuju iz igre nego vas usporavaju.

Igrač može birati između tri power-upa (npr. ubrzanje) te četiri strategije (kome će poslati protivnike), objašnjava Hcl.hr.

Ključ gameplaya je u skupljanju duhova u nizu, koje potom možete pojesti i poslati drugim igračima.

Pac-Man 99 dostupan je od danas i besplatan je za sve pretplatnike Switch Onlinea. Drugačije se igra ne može nabaviti.