in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Predstavljene slušalice sa subwoofwerom koji provodi zvuk kroz kožu

Nestvarno

Indijski startup Sonic Lamb razvio je istoimene hi-fi slušalice koje će vam, kako kažu, omogućiti “aergazmičko” iskustvo slušanja muzike.

Glavna stvar u slušalicama je novi tip subwoofera koji će vam niske bas frekvencije podići na novi nivo. Sustav zvučnika koristi tradicionalni upravljački program zvučnika za isporuku većine zvuka, ali zatim odvaja niski nivo u posebni sustav koji prenosi vibracije izravno na vašu kožu i kosti. Križanje između ovih sustava događa se na frekvencijama oko 200 Hz, što znači da će vaše tijelo postati subwoofer koji će vam omogućiti da niske bas frekvencije “čujete” doslovno na vlastitom tijelu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Slušalice se pune preko USB-C, a trajanje baterije je procijenjeno na između 6-24 sata pri maksimalnoj glasnoći, u potpunosti ovisno o tome koliko jako okrenete bas. To se može učiniti u hodu pomoću malog plastičnog kotačića koji vas vodi između četiri moda slušanja, a tu je i ugrađeni dvostruki mikrofonski niz za poništavanje okolne buke, prenosi portal “Vidi”.

Slušalice se trenutno nalaze u sustavu crowdfundinga na Indiegogo portalu, pa ih u “early bid” ponudi možete naručiti.