in ,

Ovo je TOP 5 filmova koji do kraja godine stižu na Netflix!

Donosimo listu!

Netflix je do ovog trenutka na svoju platformu donio nekoliko novih filmova iz svoje produkcije. Među njima su Windfall, The Adam Project, Spiderhead, Hustle, The Sea Beast, The Gray Man, Me Time, The School for Good i Evil i The Good Nurse, a sada Vam donosimo listu još nekoliko potencijalno odličnih filmova koji će do kraja godine stići na ovu popularnu streaming platformu.

The Wonder

Datum izlaska: 18.11.2022. godine

Ovaj film u kina je stigao 2. novembra ove godine. Nedugo nakon toga stići će na Netlifx. Florence Phug glumi medicinsku sestru pozvanu u Irish Midlands 1862. godine da promatra mladu djevojku koja je prestala da jede, ali je čudom ostala živa i zdrava, navodi Techradar.

Slumberland

Datum izlaska: 18.11.2022. godine

Mlada djevojka otkriva tajnu mapu svijeta snova Slumberlanda i uz pomoć ekscentričnog odmetnika (Jason Momoa) prolazi kroz snove i bježi od noćnih mora, u nadi da će ponovo moći vidjeti svog pokojnog oca.

Roald Dahl’s Matilda the Musical

Datum izlaska: 09.12.2022. godine

Priča o izuzetnoj devojci koja se, naoružana oštrim umom i bujnom maštom, usuđuje da zauzme stav da promijeni svoju priču sa čudesnim rezultatima. Emma Thompson, Lashana Lynch i Stephen Graham glume u ovom neizbježno veselom filmu.

Pinokio Guillerma del Tora

Datum izlaska: 09.12.2022. godine

Priznati redatelj Guillermo del Toro ponovo osmišljava klasičnu priču Carla Collodija o drvenoj marioneti, koja je magično oživljena kako bi popravila srce ožalošćenog drvorezbara po imenu Geppetto.

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Datum izlaska: 23.12.2022. godine

U nastavku izuzetno popularnog kriminalističkog trilera Riana Johnsona, Knives Out, Daniel Craig se vraća kao detektiv Benoit Blanc (ovaj put putuje u Grčku) kako bi otklonio misteriju koja uključuje nove osumnjičene.