in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Novi renderi otkrivaju zanimljive detalje: Uskoro stiže Galaxy S22 Ultra!

Jedna razlika se može primijetiti u modulu kamere Galaxy S22 Ultra

Oko nadolazeće Samsung Galaxy S22 serije je bilo mnoštvo glasina, a kako se približavamo datumu predstavljanja (koje bi trebalo biti nekad u drugom mjesecu sljedeće godine) tako glasine postaju sve češće. Sad su se pojavile nove informacije o vrhuncu Galaxy S22 serije, tj. od Galaxy S22 Ultra telefonu, pokazujući dizajn stražnje strane.

Poznati savjetnik Roland Quandt na Twitteru je podijelio svoja najnovija otkrića na kojima se nalaze stojeće slike Galaxy S22 Ultra s prozirnim stražnjim poklopcem. Tvrdi se da curenje dolazi iz maloprodajnog lanca u Velikoj Britaniji.

Renderi prikazuju pravokutni dizajn s blago zakrivljenim rubovima koji ide zajedno s ranijim renderima uređaja. Međutim, jedna razlika se može primijetiti u modulu kamere Galaxy S22 Ultra, za koji je ranije pokazano da ima gotovo nepostojeću izbočinu kamere s lećama koje vire iz njegovog tijela.

Sada, gledajući nova otkrića, čini se da će telefon doista imati izbočinu kamere koja se može primijetiti po modulu kamere izrezanom na poklopcu. Render također otkriva da će telefon sadržavati četverostruku kameru, laserski senzor za autofokus i LED bljeskalicu. Tipster je također otkrio dizajn nadolazeće olovke za Galaxy S22 Ultra koji se čini prilično sličan olovci trenutne generacije na Galaxy S21 Ultra.

Prethodne informacije sugerirale su da bi Samsung Galaxy S22 Ultra trebao biti lansiran u februaru 2022. i da ima 6,8-inčni zaslon s četverostrukom stražnjom kamerom od 108 MP + 10 MP + 10 MP + 12 MP. Uređaj će imati najnoviji Snapdragon 8 Gen 1 SoC ispod svoje haube za američko tržište, a za ostala SoC vlastite proizvodnje. Navodi se da telefon dolazi s dvije RAM konfiguracije od 12 GB uparene sa 128/256 GB prostora za pohranu i 16 GB uparene s 512 GB.

Pretpostavlja se da će uređaj stići u par varijanta boja kao što su tamno crvena, crna, i bijela boja, ali neki izvještaji su također ukazao na novu Green opcije boja. Što se tiče cijena, ako je vjerovati izvještajima, Galaxy S22 serija mogla bi imati početnu cijenu od 799 dolara, prenosi Gizmochina.