in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Final Fantasy 14 se povlači iz prodaje dok se ne riješe problemi s prijavom

Brojni problemi

Square Enix privremeno povlači Final Fantasy XIV iz prodaje jer se igra nastavlja boriti s problemima poslužitelja.

U postu na blogu na službenoj web stranici Final Fantasy XIV, redatelj i producent Naoki Yoshida najavio je da će digitalna i fizička prodaja biti obustavljena idućih dana, budući da Square Enix surađuje s trgovcima na privremenom uklanjanju proizvoda.

“Igrači trenutno dugo čekaju zbog guste koncentracije sati igranja koji daleko premašuju kapacitet našeg poslužitelja, posebno u vrijeme špica, pa smo odlučili privremeno obustaviti prodaju i isporuku Final Fantasy XIV Starter Edition and Complete Izdanje”, potvrdio je Yoshida.

“Ove privremene obustave će se postepeno uvoditi tokom sljedećih nekoliko dana dok radimo s našim maloprodajnim partnerima. Koordinirat ćemo s njima što je prije moguće, ali imajte na umu da će to biti postupan proces. Također ćemo obustaviti sve nove oglase. Međutim, neke od oglasa neće biti moguće obustaviti zbog prirode načina na koji su postavljeni. Cijenimo vaše strpljenje i razumijevanje u vezi s ovim pitanjem”, dodao je.

Yoshida je također izjavio da će se igrači s besplatnom probnom verzijom igre, u pokušaju ublažavanja opterećenja na serverima, moći prijaviti samo kasno navečer i rano ujutro, a nove besplatne probne registracije će biti privremeno obustavljene.

Prošle sedmice je najavljeno da će zbog problema s poslužiteljem svi igrači dobiti sedam dana besplatnog vremena za igru ​​kako bi nadoknadili vrijeme igračima koji se bore za povezivanje.