in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Apple Watch Series 8 jedva se razlikuje od svog prethodnika

Apple

Apple Watch Series 7 je predstavljena u devetom mjesecu ove godine i došla je kao veliko iznenađenje, pogotovo raznim tipstera koji su predviđali da sat ima boxy dizajn sličan iPhone 12.

Međutim, stvarnost je da se Apple Watch serije 8 jedva razlikuje od svog prethodnika osim po povećanju veličine zaslona s 41 mm na 45 mm.

Nakon toga, tipsteri su počeli misliti da su okviri dizajna zapravo za Apple Watch Series 8 . Ali sada se čini da su možda još jednom u krivu. Renderi koje je izradio LeaksApplePro na temelju CAD-a i procurjelih slika upućuju na to da Apple također reciklira stari dizajn za Watch Series 8, s jedinom izmjenom koja uključuje rešetku zvučnika. Rešetka zvučnika podijeljena je iz jednog dugog dijela u dva manja dijela i to je otprilike to.

Opet, ovo su samo renderi pa ih je teško uzeti sa sigurnošću. Ipak, neće biti iznenađujuće ako se Apple drži zaobljenih rubova još godinu dana, ili možda nikada ne dovede do ostvarenja dizajna s ravnim rubovima. A što se tiče drugih stvari osim dizajna, zaslon Apple Watch Series 8 mogao bi se ponovno povećati u veličini, prema insajderu industrije zaslona Ross Young. Očekuje se da će sat dobiti i neke velike nadogradnje sposobnosti u odjelu senzora, a zvijezda emisije je mjerač glukoze u krvi.

To ima potencijal pomoći milionima dijabetičara koji se trenutno oslanjaju na invazivne metode za mjerenje razine šećera, koje su pogotovo u Americi skupe i poprilično nepristupačne prosječnom čovjeku, navodi Gizmochina.

Ostale nove opcije uključuju skener tjelesne temperature, poboljšanja EKG-a, senzora za praćenje sna…