in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Jedna od najupečatljivijih survival horor igara stiže na pametne telefone i tablete

Poznat datum izlaska

Feral Interactive je objavio da će Alien: Isolation na iOS i Android platforme stići 16. decembra ove godine.

Feral tvrdi da je uspio da na mobilne uređaje portuje “nevjerovatne vizuelne prikaze, izuzetnu naraciju i zastrašujuću atmosferu” nagrađivanog naučno-fantastičnog remek djela Creative Assembly studija.

Kako prenosi Engadget, dodali su prilagodljive kontrole za ekrane osetljive na dodir, a tu je i mogućnost povezivanja eksternog kontrolera/gamepada. Igra, koja košta 15 dolara, stiže sa svih sedam DLC-ova.

Radnja igre Alien: Isolation je smještena 15 godina nakon radnje iza “Osmog putnika” (Alien) – klasičnog naučno-fantastičnog horor filma Ridleya Scotta. Igrači su u ulozi inženjerke Amande Ripli, koja pokušava da reši misteriju nestanka svoje majke Elen Ripli.

Creative Assembly je sa ovom igrom napravio odličan posao u repliciranju zastrašujuće atmosfere iz originalnog filma. Perspektiva iz prvog lica doprinosi osećaju nelagode dok pokušavate da izbjegnete Aliena.

Ostaje da se vidi da li će Alien: Isolation biti podjednako impresivan na mobilnim uređajima, kao što je to bio na konzolama i PC-u, iako je raniji port za Switch veoma dobro prihvaćen.