in

WhatsApp konačno uveo funkciju koju su svi čekali

WhatsApp je konačno dodao podršku za uređivanje poruka. Poruke možete uređivati ​​do 15 minuta nakon što su poslane. Jedina “caka” će biti da će pored svake editirane poruke stajati ‘uređeno’, a primatelj neće vidjeti staru poruku.

Iz kompanije su također naglasili da uređivanje poruke neće poslati novu obavijest o chatu osobama u vašem chatu. Opcija je dostupna samo za poruke i ne dopušta uređivanje fotografija, videozapisa ili drugih vrsta medija ili opisa.

Ovu je novost na svom Facebook profilu najavio vlasnik Mete Mark Zuckerberg

Kako urediti WhatsApp poruku?
  • Dugo pritisnite poruku koju želite urediti, zatim dodirnite Više opcija na Androidu / samo dodirnite Uredi nakon dugog pritiska na iPhoneu / Zadržite pokazivač iznad poruke koju želite urediti, zatim kliknite Izbornik > Uredi poruku na webu ili radnoj površini
  • Odaberite Uredi i ažurirajte svoju poruku.
  • Kada završite, dodirnite kvačicu da ažurirate poruku.

Značajka za uređivanje poruka počela se pojavljivati ​​beta testerima WhatsAppa ranije ovog mjeseca. Počevši od danas, značajka će se postupno uvoditi globalno čak i za sve korisnike WhatsAppa na Androidu, iPhoneu i stolnom računalu . Značajka će biti dostupna svima u nadolazećim tjednima, prema WhatsAppu.