in

Zaglavite satima listajući TikTok? E pa sada možete biti i plaćeni za to

Jeste li toliko ovisni o listanju TikTokovog beskrajnog feeda da biste rado provodili sate dnevno radeći to? Onda bi možda trebali biti plaćeni za ovu aktivnost. Agencija za marketing nudi ljudima 100 dolara po satu za skrolanje kroz platformu 10 sati bez prekida kako bi pomogli u otkrivanju novih trendova.

Ponuda dolazi od Ubiquitousa, marketinške tvrtke za utjecajne osobe koja traži kandidate za posao gledatelja na TikToku – iako se zapravo radi o natjecanju jer se odabrani na web stranici nazivaju pobjednicima. Agencija je već nudila isti posao, ali ovom prilikom traži tri osobe koje žele zaraditi 1000 dolara tijekom 10 sati.

Ako ste obožavatelj TikToka i osjećate da biste bili spremni za izazov, morate poduzeti tri koraka da biste se prijavili. Najprije se pretplatite na Ubiquitousov YouTube kanal kako biste bili u tijeku s poslom. Na web stranici je dostupan i obrazac za prijavu koji od kandidata traži da napišu 50 – 100 riječi o tome zašto su najbolji kandidat. Konačno, možete tvitati o tome zašto zaslužujete posao i označiti Ubiquitous u tvitovima. Posljednji dio nije obavezan, iako tvrtka kaže da će tweetanje povećati šanse ljudi da budu odabrani jer će dobiti prioritet u procesu odabira.

Ubiquitous piše da traži nekoga s TikTok računom tko je upoznat s platformom, ima oko za trendove i može uočiti “neke sličnosti”. Također morate imati najmanje 18 godina. Rok za prijavu je 31. svibnja 2023. godine.

U svojoj prethodnoj potrazi za TikTok bingerom prošle godine, Ubiquitous je ponudio nekome platiti 50 dolara po satu da gleda TikTok 12 sati tijekom tri dana. Odabrana osoba također je dobila Uber Eats darovnu karticu od 50 USD, Target darovnu karticu od 50 USD, fleksibilni držač za telefon, 12-inčno prstenasto svjetlo i tronožac.

Kao i druge platforme društvenih medija, TikTok je suočen s optužbama da su njegovi algoritmi dizajnirani na način da drže ljude ovisnima. Ali najveći problem za vlasnika ByteDancea su navodne veze s kineskom vladom, zbog čega je aplikacija nedavno zabranjena u Montani .