in , ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Poznat datum izlaska i cijena DualSense Edge kontrolera za PlayStation 5!

Uskoro

U augustu ove godine Sony je predstavio DualSense Edge, kontroler za PlayStation 5. Riječ je o vrlo prilagodljivom kontroleru koji vam omogućava ponovno mapiranje tipki ili potpuno onemogućavanje istih, promjenu osjetljivosti analognih palica i brzinu registriranja pritiska trigger tipke, kao i kreiranje više korisničkih profila i brzo prebacivanje između istih. Od danas su poznati datum izlaska i cijena.

Kontroler za PS5 će u prodaju krenuti 26. januara 2023. godine i bit će dostupan po preporučenoj cijeni od 240 eura. Kada malo bolje razmislite, cijena DualSense Edgea znatno je veća od cijene standardnog kontrolera, odnosno košta kao pola PlayStationa 5. No, što se sve dobiva za tih 240 eura? Uz kontroler, u paketu će doći promjenjive kapice za palice i stražnje tipke, torbica i pleteni USB kabel koji se može pričvrstiti u kontroler.

Analogne palice će se moći mijenjati, ali one će se prodavati odvojeno po cijeni od 25 eura. Sony je ovim potezom želio svojim igračima pružiti nešto slično Xbox Elite kontroleru, ali očito je pretjerao po pitanju cijene, prenosi PCCHIP.