in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Kamera odjednom izgleda bolje na iPhoneu? Nije slučajno!

Stigla je nova nadogradnja Appleova sustava iOS, a koja će novim, ali i postojećim korisnicima donijeti mnoga poboljšanja uređaja

Apple je objavio najnoviju verziju svog iOS-a 16. Ažuriranjem 16.0.3 Apple popravlja niz raznih grešaka, pronađenih nakon predstavljanja novih modela iPhonea 14 i 14 Pro.

Novi iOS 16.0.3 uključuje nekoliko promjena za sve korisnike iOS-a 16, što znači da svako s iPhoneom 8 i novijim modelom može imati koristi od preuzimanja.

Glavna stvar među ispravkama je rješenje za problem s kojim se suočavaju mnogi korisnici iPhonea 14. Naime problem je bio s obavijestima o dolaznim pozivima i notifikacijama, a koje se ne pojavljuju ili se pojavljuju s odgodom. Također je riješena greška na iPhoneu 14 koja je uzrokovala to da se Apple Carplay postavi na vrlo nisku glasnoću.

Zadnja promjena specifična za korisnike iPhonea 14 i 14 Pro tiče se kamera na oba telefona. Neki su primijetili da se kamera sporo pokreće, a drugi navode dugotrajnu odgodu prebacivanja između načina rada. Korisnici iPhonea 14 Pro i iPhonea 14 Pro Max sada mogu uživati ​​u bržim prijelazima između standardne kamere od 12 MP i novog načina rada kamere proRAW od 48 MP, prenosi Tom’s Guide.