in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Apple navodno planira preimenovati svoj najjači model iPhonea

Prvi Pro Max iPhone pojavio se 2019. godine

Bloombergov reporter i dugogodišnji Appleov analitičar, Mark Gurman, objavio je u svom recentnom Power On biltenu da Apple planira uvesti novi način imenovanja iPhone 15 serije mobitela. Prema njegovim informacijama, nadolazeći Pro Max modeli postat će – Ultra.

„Na temelju Appleovih prijašnjih odluka, možemo očekivati osvježeni dizajn iPhonea sljedeće godine, što se poklapa s prelaskom na USB-C i potencijalnom zamjenom Pro Max modela s Ultrom“, navodi Gurman.

Naime, prvi Pro Max iPhone pojavio se 2019. godine. Riječ je, podsjetimo, o iPhoneu 11 Pro Maxu, koji je donio brojne novitete, uključujući treću kameru. Budući da proizvođači poput Xiaomija i Samsunga već duže vrijeme imaju Ultra modele, nije neobično da i Apple želi svoje najjače mobitele okititi tim nazivom.

Iako iPhone 14 nije na tržištu ni mjesec dana, sve je više glasina o iPhoneu 15. Osim navodnog preimenovanja Pro Max modela, analitičari predviđaju da bi Dynamic Island mogao biti dio standardne opreme na svim modelima. Tu je i već spomenuti USB-C priključak, za kojeg Gurman kaže da ga je Apple već počeo testirati.