in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Bizarno: Kraj pandemijskih mjera proslavio rezanjem ušiju

Tvrdi da ima visoku toleranciju na bol

Čovjek poznat kao “ljudski sotona” zbog svojih ekstremnih transformacija tijela, uklonio je uši kako bi označio kraj “mandata” Covid zaštitne maske.

Brazilac Michel Faro do Prado, doživio je opsežne modifikacije tijela tokom godina, uključujući desetke tetovaža i piercinga, te je čak prilagodio svoje zube kako bi upotpunio sliku đavola.

Tattoo umjetnik je sada odrezao uši nakon što je Brazil ukinuo mjere za nošenje maske tokom pandemije koronavirusa, prenosi The Sun.

Fotografija čovjeka poznatog kao “Diabão” u svojoj rodnoj zemlji, objavljena je na društvenoj mreži Reddit na kojoj je pokazao svoj novi izgled – bez ušiju.

Mnogi korisnici bili su jednostavno zaprepašteni njegovim postupkom.

“Jednostavno ne razumijem kako neko može modificirati svoje tijelo do te mjere. Nema povratka. Ako to pokušate popraviti, i dalje ćete imati ožiljke i izobličenje. Nikada više nećete izgledati kao stari i morat ćete živjeti s ovim do kraja života”, samo je jedan od brojnih komentara.

Michel iz São Paula je 2020. godine tvrdio da ima visoku toleranciju na bol i da ga ne odvraća pomisao da će izdržati još više boli kako bi postigao tijelo đavola iz snova.

Zapravo, rekao je da “mnogo više pati” u post-procedurama nego tokom njih, dodajući: “Istina je da postoje promjene koje bi bez anestezije bilo gotovo nemoguće napraviti. Ako moram osjetiti bol, da postignem ono što želim, sigurno ću se suočiti s tim!”