in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Cyberpunk 2077 ekspanzija stiže naredne godine?

Gaming

Cyberpunk 2077 prva ekspanzija trebalo bi da bude objavljena 2023. godine, najavio je predsjednik CD Projekt Red-a, Adam Kicinski, na jučerašnjem konferencijskom pozivu povodom rezultata u prvom dijelu ove godine.

Ovo nudi prozor u tekući razvoj Cyberpunk 2077 ekspanzije, a CDPR se prethodno obavezao da će nastaviti da podržava igru.

Prema Kicinski-om, na Cyberpunk 2077 ekspanziji radi nekoliko ”agilnih timova”, koji su se priključili kao dio ”tranformacije” koja je krenula nakon katastrofalnog razvoja Cyberpunk 2077. Nije precizirao šta će se sve nalaziti u ekspanziji, ali je rekao da će se razvijati u istom okviru kao i Witcher franšiza.

Status Cyberpunk 2077 ekspanzije je bio pod znakom pitanja još od izlaska 1.5 patch-a, koji je dosta bitnih stvari ispravio u igri. Ranije ove sedmice, direktor kvestova Pawel Sasko rekao je da je Cyberpunk 2077 ”daleko od završene igre” i ponovo potvrdio da se radi na ekspanziji.

CD Projekt Red je još ranije rekao da će Cyberpunk 2077 na kraju imati više DLC-ova od Witcher 3.

Takođe tokom prezentacije, CD Projekt Red je potvrdio i da su završili rad na razvoju REDengine multiplejer tehnologije koja je trebala da bude dio Cyberpunk 2077 dok se CD Projekt Red okreće Unreal Engine 5 za Witcher 4.

Cyberpunk 2077 je trenutno zaista u boljem stanju nego kada je igra izašla 2020. godine, ali ostalo je još dosta toga da se ispravi, prenosi IGN.