in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(FOTO) Fan Elden Ringa otkrio 128 neiskorištenih ikonica u fajlovima igre

Gaming

Fan koji je kopao po fajlovima Elden Ring-a pronašao je 128 neiskorištenih veoma detaljnih ikonica sakrivenih u fajlovima igre.

Twitter korisnik JesterPatches objavio je slike na kojima se vide mnoge životinje i neprijatelji iz Elden Ring-a. Svaki NPC ima dvije ikonice, jednu blurovanu i jednu sa jasnom slikom, pa JesterPatches vjeruje da su autori iz FromSoftware u nekom trenutku planirali da naprave nešto kao bestiary mod u igri.

Da je to bio slučaj, igrači bi možda mogli da obilježe na koje su neprijatelje naišli ili možda čak i gdje da ih pronađu na mapi (poput nekakvog Elden Ring Pokedexa). Međutim, ništa ne potvrđuje da je to bio slučaj, jer je ideja o bestiary modu samo čisto nagađanje od strane fanova.

FromSoftware igre poznate su po svojim duboko ukorenjenim slojevima tajni, sa fanovima koji su kopali po istim u igrama poput Dark Souls i Bloodborne godinama nakon objavljivanja.

Sa Elden Ring-om će vjerovatno biti isto. Iako je igra izašla tek prije malo više od mjesec dana, ostvarila je ogroman uspjeh u U.S. i Evropi, a fanovi već sada otkrivaju razne bizarne tajne poput fensi donjeg veša i skrivenog zida koji se otvara nakon 50 udaraca, navodi IGN.