in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Na Instagram stiže nova zanimljiva opcija za Stories!

Od svih Meta aplikacija, izgleda da najviše ažuriranja dobijaju WhatsApp i Instagram

Sada bi jedna zanimljiva funkcija mogla stići u Instagram. Navodno bi aplikacija uskoro mogla omogućiti korisnicima da odgovore na Stories glasovnom porukom.

Ovu funkciju uočio je jedan sofverski inženjer Alesandro Paluci, koji je vijest objavio na Twitteru. Na fotografiji koju je Paluci objavio, uočavamo da u prostoru za poruke, s desne strane, pored odgovora GIF-om, stoji i ikona mikrofona, koja će omogućiti korisnicima da na Stories odgovore glasovnom porukom, pored slanja GIF-a, tekstualne poruke ili reakcije.

Iz Instagrama još nisu potvrdili da li će ova funkcija stići u aplikaciju, ali izgleda da za to postoji velika šansa. Stoga, nemojte se iznenaditi ako za nekoliko dana dobijete ovu funkciju.

Inače, Instagram je i prije nekoliko dana krenuo s uvođenjem, odnosno vraćanjem jedne stvari u aplikaciju, a to je hronološki feed. Tako nova verzija aplikacije ima dva neobavezna feeda do kojih možete doći dodirom na Instagram logo, koji se nalazi na vrhu Instagram logotipa. Tu postoje dvije opcije i to – Following i Favorites.

Prva opcija znači da imate priliku da vidite svaku objavu osoba koje pratite i to na način da da budu poredane po vremenu objave, odnosno najprije ćete vidjeti najnovije objave.

Druga opcija je Favorites. Ova opcija omogućava korisnicima da dodaju do 50 profila u svoje favorite, a kada korisnici izaberu ovu opciju moći će da vide samo objave osoba koji se nalaze na Favorites listi, prenosi GSMArena.