in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Na popularnu chat aplikaciju stižu četiri nove opcije

Nove opcije

Od brže reprodukcije glasovnih poruka do obrade fotografija i prijedloga koje naljepnice koristiti – donosimo pregled najboljih novih opcija popularne aplikacije za brbljanje

WhatsApp redovno nadograđuje svoju aplikaciju novim opcijama i proširuje mogućnosti postojećih.

Obrada fotografija na PC-u

Ako ste često za kompjuterom vjerovatno već koristite WhatsAppovu aplikaciju zaSve dosad nije bilo  kompjutere. Od sad je isti alat dostupan i u izdanju aplikacije za web, odnosno kompjutere pa ćete moći okretati i rezati fotografije te im dodavati tekst i naljepnice, piše Tech Advisor.

Kako biste aktivirali alat dovoljno je kliknuti sličicu spajalice pa ljubičastu sličicu Photos & Video i zatim odabrati sličice i video zapise koje želite obraditi i podijeliti. Kao i u aplikaciji za mobitele, možete slati više slika i video zapisa odjednom.

Brža reprodukcija glasovnih poruka

Od sad je moguće ubrzati reprodukciju glasovnih poruka u aplikaciji za mobitele i PC za 1,5 ili dva puta. Pokrenite poruku. Sličica vašeg kontakta promijenit će se na 1x. Kliknite ju kako biste odabrali drugu brzinu.

Prijedlozi naljepnica

Više ne morate listati kartice kako bi pronašli naljepnicu koju želite poslati. Naime, WhatsApp će vam ih sam predložiti još dok tipkate. U toj aplikaciji tvrde kako i dalje ne znaju što tipkate i pretražujete.

Pretpregled poveznica

WhatsApp sad omogućava pretpregled sadržaja poveznica koje šaljete ili primate. Naslov i slika dat će vam bolji uvid o čemu se radi, kako bi vam pomoglo pri odluci trebate li kliknuti poveznicu ili ne.