in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Naletjeli na ova misteriozna vrata u Warzoneu? Ne dirajte ih!

Oprez

Call of Duty: Warzone sa sezonom 4 dobio je brdo noviteta, ali i jedan zanimljivi bug. Naime, jedna zabarikadirana vrata odmah vas ubiju ako im se približite.

Četvrta sezona Warzonea donijela je nekim igračima mnogo veselja. Upgrade na 120 fps-a na PS5, promijene u oružjima i novi battle pass mogli bi vas razveseliti, ali tu je i nešto što bi vas moglo rasplakati. Nevinim istraživanjem Salt Minesa mogli biste navratiti na jedna vrata koja su prije Season 4 updatea bila otvorena, a sada su zabarikadirana jednom daskom.

Lako za dasku, nije to problem, već činjenica da kada se zaletite u ta vrata instantno padate na koljena. Snimio je to “veselje” korisnik reddita zvan Rxelik, da cijeli svijet može vidjeti:

U komentarima ispod Rxelikove objave korisnici potvrđuju da su naletjeli na isti efekt u svojim mečevima pa cijela stvar ne djeluje kao jednokratna pojava. Neki sugeriraju da bi bug mogao biti povezan s misterioznim crvenim vratima koja su također nedavno stigla u Warzone, objašnjava Hcl.hr, a koja igrače teleportiraju na posebne lokacije s mnogo vrijednog loota u maniru fast travel sistema.

U svakom slučaju, za sada djeluje kao da se radi samo o još jednom novom bugu u Warzoneu, koji će vjerovatno biti popravljen kroz vrijeme.