in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Kontroler za PlayStation 5 će dobiti dvije nove boje?

U crvenom i sivom izdanju

Ako vam se ne sviđa standardna izvedba DualSense kontrolera za PlayStation 5 konzolu u kombinaciji bijele i crne boje, čini se kako uskoro stiže rješenje.

Dosadašnja iskustva naučila su gamere da bijela boja dugoročno gledano nije baš najatraktivniji izbor boje za kontroler. Nakon nekog vremena bijela plastika požuti i jedini način da joj vratite prvotni “sjaj” jest da se malo igrate kemičara. Vlasnici PlayStation 5 konzole trenutno nemaju izbora jer je standardni model DualSense kontrolera dostupan jedino u kombinaciji bijele i crne boje. Moguće je isti samostalno obojiti, no u službenoj ponudi za sada se ne nude kontroleri u drugim bojama.

To bi se navodno trebalo promijeniti vrlo brzo. Prema navodima španskog portala AreaJugones koji se poziva na izvor blizak Sonyju, uskoro nam slijedi lansiranje dvaju novih inačica DualSense kontrolera. Ako su te glasine istinite, DualSense bi se mogao pojaviti u crvenom i sivom izdanju.

Ništa od navedenog nije službeno potvrđeno, ali svi znamo da je pojava novih boja DualSense kontrolera samo pitanje vremena. Spomenuti izvor ovih informaciha također se u prošlosti pokazao kao pouzdan izvor informacija te su prije službene najave otkrivali koje igre dolaze u sklopu PS Plus pretplate.