in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Stižu nove igre: Ove sedmice ponovno postajemo Commander Shepard

Donosimo listu

Ove sedmice izlazi jedna nova igra, jedan iščekivani remaster, obećavajuća ekspanzija te konzolaški port vrlo uspješne PC igre.

Hood: Outlaws & Legends

10. 05. 2021. PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S

Dugo već nismo imali neku igru prema legendi o Robinu Hoodu. I tehnički gledano Hood: Outlaws and Legends zapravo nije igra o junaku Sherwooda, ali je inspirirana idejom pljačkanja bogatih i davanja siromašnima. Bit će ovo multiplayer igra u kojoj se dva tima po četvero igrača natječu ko će ukrasti više blaga. Pljačke će se moći izvoditi tiho kroz skrivanje od stražara, ili glasno kroz izravnu borbu. Malo nas to sve skupa podsjeća na igre iz serijala Payday, s tim da će se akcija ovdje odvijati iz trećeg lica, prenosi Hcl.hr.

Assassin’s Creed: Valhalla – Wrath of the Druids

13. 05. 2021. PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S

Nakon pronalaska drugog doma u Assassin’s Creed Vallhali, glavnog junaka Eivora nove će avanture odvesti van Engleske – do susjedne Irske. Tamo ćemo istraživati kult druida zvan Children of Danu te pojedinačno loviti njegove pripadnike. Trčkarat ćemo ukletim šumama, pregovarati s gelskim kraljevima te posjetiti pijacu u Dublinu. Prvo značajnije proširenje za Valhallu moći će se nabaviti zasebno po cijeni od 25 eura ili u sklopu Season Passa koji košta 40 eura i donosi pristup sljedećoj ekspanziji.

Mass Effect Legendary Edition

14. 05. 2021. PlayStation 5

Prošlo je već čitavo desetljeće otkako smo spašavali galaksiju od vanzemaljske prijetnje i kucnuo je taj trenutak da legendarna Mass Effect trilogija dobije svoje remasterizirano izdanje. Mass Effect Legendary Edition donosi nam tri proljepšane igre, od kojih je najveće estetske zahvate dobio prvi Mass Effect iz 2007. godine. No ne radi se tu samo o grafičkim poboljšanjima jer će ovaj remaster ujednačiti mehanike gameplaya u sve tri igre, ispeglati čitav niz bugova i natjerati nas da se ponovno zaljubimo u ovu svemirsku operu, a bome i neke članove Shepardove posade.

Subnautica: Below Zero

14. 05. 2021. PS4, PS5, XBO, XSX/S, Switch

Podvodno preživljavanje u igri Subnautica dobit će ove sedmice svoj nastavak. Subnautica: Below Zero vraća nas na Planet 4546B, dvije godine nakon događaja iz prve igre, te nam daje zadatak razotkrivanja istine oko misterioznog incidenta u kojemu su znanstvenici nestali s tog arktičkog planeta. Below Zero ići će još dublje nego originalna Subnautica. Posjetit ćemo kristalne pećine, boriti se s niskim temperaturama i družiti s pingvinima. Igra je već neko vrijeme dostupna na PC platformi, gdje je u early accessu, a sada u sadržajno kompletnom izdanju stiže i na konzole.

Ostale igre koje izlaze:

10. 05. BattleBeasts (PC)
12. 05. Retro Machina (PC, Switch)
13. 05. Hundred Days – Winemaking Simulator (PC)
13. 05. Lost Ruins (PC)
13. 05. Remnant: From the Ashes (PS5, XSX/S)
14. 05. Alan Sharp (PC)
14. 05. Instant Sports Tennis (Switch)
14. 05. Famicom Detective Club: The Missing Heir / The Girl Who Stands Behind (Switch)
14. 05. Subnautica (Switch)