in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Jeste li isprobali ove zanimljive opcije u Viberu?

Samo za snalažljive

Viber je zahvaljujući WhatsAppovom gafu postao jednom od najvećih i najpopularnijh aplikacija za čavrljanje na tržištu.

Viber je trenutno jedan od najpopularnijih programa za razmjenu poruka i poziva na svijetu. Njegove glavne opcije uključuju niz očekivanih, ali dobrodošlih mogućnosti koje će pomoći pri svakodnevnom korištenju.

Kvizovi

Prva opcija koja je jako korisna, primjerice učiteljima, je mogućnost izrade kvizova i praćenja njihovih statistika. Kvizove je moguće objaviti u grupnim razgovorima ili zajednicama.

Pametne notifikacije

Druga izvrsna opcija su pametni podsjetnici. Ako dobijete poruku od jednog razgovora, ona će se grupirati sa ostalim nepročitanim porukama istog pošiljatelja. Ovo znači da ćete, ukoliko se neki od vaših konakata raspiše, dobiti samo jednu notifikaciju koja grupira sve njegove poruke u jedan jednostavni kup. Pametne notifikacije upravo su zbog toga jako korisne u slučaju poslovnih razgovora.

Istaknite ono što je bitno

Treća izvrsna opcija je mogućnost isključivanja notifikacija za nevažne razgovore. Korisnici ovu opciju mogu aktivirati unutar postavki razgovora ili grupe, pojašnjava Aboutmans.

Skrivanje statusa

Četvrta korisna značajka je mogućnost skrivanja statusa. Ako isključite opciju ‘Share online status’, drugi korisnici vas neće vidjeti dok ste prijavljeni. Značajku je moguće aktivirati unutar postavki za privatnost.

Automatsko brisanje poruka

Jedna od zanimljivih opcija je i mogućnost zadržavanja privatnosti u tajnim razgovorima automatskim brisanjem poruka. Također postoji opcija za stvaranje i uređivanje tajnih razgovora koju reguliraju sami korisnici.

Obrada fotografija

Tu je i jako korisna opcija – mogućnost obrade fotografija. Želite im dodati naljepnice, tekst i filtre? Sve ovo moguće je pomoću opcije ‘Doodle this Photo’ kojom uređujete slike koje su vam poslali vaši sugovornici. Nakon što ste sliku ‘uredili’, možete ju poslati nazad.

Naljepnice

Sedma i posljednja opcija je mogućnost uređivanja naljepnica dostupna u sklopu dućana za Viber naljepnice. Njezino ime je ‘Create a sticker’.