in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Donald Trump o pobjedicima na Oscaru i o Brad Pittu: Koji je ovo vrag?

Donald Trump, prvi glumac iz filma ‘Sam u kući 2’ ne razumije kako je strani film dobio Akademijinu nagradu za najbolji film 2020. godine

Donald Trump, prvi glumac iz filma ‘Sam u kući 2’ ne razumije kako je strani film dobio Akademijinu nagradu za najbolji film 2020. godine.

– Koliko su loši ovogodišnji Oscari?- upitao se Donald Trump okrivljujući liberalni Hollywood da mu minira trgovinske pregovore s Južnom Korejom.

– Pobjednik je… film iz Južne Koreje! Koji je ovo vrag? Imamo previše trgovačkih problema s Južnom Korejom i povrh toga, oni im daju nagradu za najbolji film ove godine! Je li to dobro? Stvarno ne znam. Možemo li dobiti natrag “Prohujalo s vihorom”?- upitao se tako američki predsjednik protiv kojeg je pokrenut proces smjene pred američkim Senatom, te nastavio: “Toliko dobrih filmova ove godine…A pobjednik je iz Južne Koreje! Ja sam mislio da je to nagrada za najbolji strani film.”

Trump se također okomio i na glumca Brada Pitta koji je iskoristio oscarovski govor povodom nagrade za najboljeg sporednog glumca u Trantinovom filmu “Bilo jednom…u Hollywoodu” kako bi se osvrnuo na neuspješno svjedočenje Johna Boltona protiv Trumpa u procesu smjenjivanja tzv. impeachmenta.

-Rekli su mi da imam 45 sekundi ovdje, što je 45 sekundi više nego što je Senat dao Johnu Boltonu ove sedmice. Možda Quentin snimi film o tome- rekao je prilikom dodjele Pitt.

Donald Trump je glumca zbog toga nazvao “malim pametnjakovićem”.