in

LOVELOVE

Ozzy Osbourne objavio album nakon 10 godina

Za kralja heavy metala godina je počela loše s dijagnozom Parkinsonove bolesti i otkazivanjem turneje, tako da vijest o izlasku novog albuma ujedno predstavlja i prvu dobru iz njegovog tabora

Za kralja heavy metala godina je počela loše s dijagnozom Parkinsonove bolesti i otkazivanjem turneje, tako da vijest o izlasku novog albuma ujedno predstavlja i prvu dobru iz njegovog tabora.

“Ordinary Man” naziv je novog studijskog albuma Ozzyja Osbournea, ujedno prvog u proteklih deset godina i nasljednika albuma “Scream” iz 2010. godine.

Ozzy Osbourne je album “Ordinary Man” radio s producentom Andrewom Wattom, a gostovala mu je i mlada pjevačka zvijezda Post Malone čiji fanovi su pak mislili da njihov pulen daje vjetra u leđa ‘anonimnom’ Ozzyja za kojeg dosad nisu bili čuli.

Watt se osim produkcije prihvatio i sviranja gitare na albumu na kojem je Ozzy Osbourne još ugostio basista Duffa McKagana iz Guns N’ Roses i bubnjara Chada Smitha iz Red Hot Chili Peppers, a od zvijezda tu se još pojavljuju Slash i Elton John.