in

Evo kada će biti otkriven novi Call of Duty

Call of Duty franšiza i ove će godine dobiti novi nastavak. O novoj igri kultnog serijala zna se poprilično malo, ali uskoro bismo trebali saznati više. Procurile su informacije kada bi se to moglo dogoditi.

Jedan od zaposlenika Activisiona, Rob Kostich, ulagačima je otkrio kako će više detalja o nadolazećoj Call of Duty igri biti otkriveno do kraja drugog tromjesečja ove godine. To bi trebalo značiti do kraja juna. Mnogi smatraju kako će se to dogoditi tokom E3 sajma. Posljednja igra franšize, Call of Duty: Black Ops 4, nije ostvarila željene rezultate, a ove bismo godine mogli dobiti novi Modern Warfare naslov. Na to upućuje i to što na njemu radi Infinity Ward.

Activision Blizzard je početkom godine otpustio oko 800 ljudi. Blizzardove perjanice Overwatch i World of Warcraft stagniraju, kao i drugi stariji esport naslovi. Ulagači nisu bili zadovoljni ni prodajnim rezultatima Call of Duty: Black Ops 4, tako da će izlazak nove igre svakako biti pod povećalom. E3 će se održati od 11. do 14. juna u Los Angelesu. Tada bismo trebali saznati barem ime novog Call of Dutyja. (Index.hr)