in

Priča Mortal Kombata 11 navodno ima više završetaka

Najnovije vijesti vezane za Mortal Kombat 11, fokusirane su na priču igre koja je (slagali se neki ili ne) i dalje jedan od važnijih aspekata serijala, i nešto u što Ed Boon i ekipa ulažu puno truda prilikom izrade svake nove igre. Bilo da se radi o Injusticeu ili Mortal kombatu, story mode iz igre u igru evoluira na razne načine, a jedna od dosta očekivanih promjena je mogućnost alternativnih završetaka priče.

Slična stvar se dogodila i u Injusticeu 2, gdje smo mogli završiti igru na jedan od dva načina, ovisno o izboru likova s kojima smo odlučili odigrati zadnje bitke.

U Mortal Kombatu nas očito čeka nešto slično, budući da je Ed Boon u intervjuu za KomboBreakerZ rekao da će Mortal Kombat 11 imati nekoliko drugačijih završetaka, ovisno o putu koji igrač/ica izabere za vrijeme igranja story mode.

Samim time dobivamo veći story mode sa mogućnošću ponovnog igranja i pokušavanja da se završi priča na druge načine od prvotne solucije. Vjerojatno se, ipak, igra neće morati igrati od početka, nego će biti određeni sličan sustav kao i u Injusticeu 2, preko poglavlja koji se otvaraju kroz napredovanje u story modeu. No, možda nam se povodom toga priprema još neko iznenađenje i dodatne opcije. Saznati ćemo više u aprilu.

(goodgamehr)