in

Bungie ne planira tako brzo odustati od Destiny serijala

Bungiejevo raskidanje partnerstva s Activisionom mnogi su vidjeli kao nešto sjajno za autore Destinyja, kojima je nakon raskida i pripao navedeni IP, no u isto vrijeme mnogi su se zapitali što kakvi su Bungiejevi budući planovi i što Bungie dalje planira sa Destiny serijalom. Odgovor na drugo pitanje, stigao nam je vrlo brzo…

Bungiejev redatelj Luke Smith objavio je na Bungiejevoj službenoj stranici kratku poruku u kojoj se osvrnuo upravo na Destiny franšizu. Prije svega, on se zahvalio Activisionu te High Moon Studios i Vicarious Visions razvojnim timovima na sjajnoj podršci tokom nekoliko proteklih godina, dodavši kako Bungie i dalje marljivo radi na dodatnom sadržaju za Destiny 2 koji je u planu u sklopu trenutnog godišnjeg passa. U svojoj poruci, Smith se osvrnuo i na budućnost Destiny franšize, naglasivši kako će Bungie i dalje biti veoma privržen serijalu te da nema namjeru uskoro odustati od istog.

U kojoj mjeri i na koji način Bungie planira nastaviti Destiny serijal, ostaje nam da vidimo, no budući da su nakon raskida partnerstva s Activisionom mnogi gaming velikani (prije svega, Microsoft) izrazili želju za saradnjom s ovim razvojnim timom, vjerujemo kako Bungieju neće biti teško pronaći partnere za svoj dalji rad. (goodgame.hr)