in

Zaronite u dubine postapokaliptičnog svemira: Stiže nam Insomnia: The Ark

Nedavno smo vam pisali o intrigantnom RPG naslovu Encased, koji nam dolazi Rusije, za koji se nadamo da će uspjeti da se izgura do kraja.

Kao uzor im svakako trebaju poslužiti momci i djevojke iz Mono studija, sunarodnici koji već skoro pola decenije mukotrpno rade kako bi ostvarili svoj san zvani Insomnia: The Ark.

I on je sada tu, Insomnia: The Ark nam stiže 27. septembra! U pitanju je futuristički RPG naslov sa sjajnom atmosferom i puno potencijla da bude fantastična igra.

Postavka priče je veoma intriganta, nalazimo se na ogromnoj svemirskoj platformi/brodu koja je prije 400 godina poslat sa uništene Zemlje kako bi naselili obećanu novu planetu. Ali, stare generacije su poumirale, nove polu i zaboravile zašto su tu, a kako to obično biva sa ljudskom rasom, na tom ogromnom brodu su počele da se stvaraju frakcije i podjele u borbi oko dominacije nad ogromnim plutajućim Metropolisom.

U cijelu tu zbrku upadamo mi, probuđeni iz ledenog sna prije vremena i sa potencijalnom patnjom od naslovne insomnije, specifične psihičke bolesti koja zahvata određene ljude na ovom brodu (ne radi se o klasičnoj nesanici).

U čest izlaska igre pripremljen je i trejler lansiranja, koji možete videti ispod, a koji nam odlično prenosi šta možemo da očekujemo. Ukoliko ste voljeli naslove kao što su Fallout i Wasteland serijali, obavezno ne propustite ovu igru!