in

Red Dead Redemption 2 nove slike i novi detalji!

Kako se bliži izlazak igre, Rockstar nam polako otkriva sve više detalja za igru. I otežava nam čekanje samo jer tko će sve ovo dočekati…! Dok čekamo svi skupa, dobili smo neke nove informacije i slike o gradovima i mjestima gdje se igra odvija.

Valentine – The Heartlands, NH

Rekli bismo Las Vegas na Divljem zapadu. Mjesto koje privlači kockare, trgovce, odmetnike i prostiturke. Svi su željni akcije i adrenalina, a grad Valentine to im upravo i pruža.

Annesburg – Roanoke Ridge, NH

Pakao na Zemlji. Rudnički grad i područje puno korupcije, a radni uvjeti katastrofa. Područje koje čitavu zemlju opskrbljuje ugljenom, a radnici rade za nikakvu plaću. Često im nagrada bude – smrt.

Saint Denis – Bayou NWA, LE

Grad preko kojega se sve odvija u zemlji. Ključna trgovačka ruta, grad prepun trgovina, poslovnih ljudi, političara, beskućnika, kradljivaca i korupcije.

Mounta Hagen – Grizzlies, AM

Ogromne planine, oštra zima i puno snijega. Jedino mjesto gdje možete proći kroz planine. Vjerujem da ćemo ovdje puno puta upasti u zasjedu ili loviti grizlije.

Rhodes – Scarlett Meadows, LE

Još jedno mjesto puno lokalnih okršaja i korupcije, Rhodes je južnjački grad ispunjen sukobom dvije bogate i ogromne porodice koje imaju plantaže i hrpu nezadovoljnih radnika i mučenika.

Strawberry – Big Valley, WE

Strawberry nije poznat po jagodama kako mu ime kaže, nego dugo vremena bio je centralno mjesto gdje su radile pilane i šumarstvo je bila glavna grana. Onda je došao novi gradonačelnik i na štetu svih građana, grad prisilno želi pretvoriti u glavno turističko mjesto zemlje.

Lagras – Bayou NWA, LE

Lagras je malo, udaljeno područje s malo stanovnika koji su ribari i krpaju kraj s krajem u ovom močvarnom području. Znači ovdje idemo loviti ribu.