in

CoD Blackout mode – zabij prijatelju nož u leđa!

Blackout mode apsolutni je hit u cijelom gaming svijetu. Battle royale na Call of Dutyjev način apsolutno je poharao sve streamove i igra je popularna gotovo kao Fortnite, a pazite, riječ je o zatvorenoj beti. Igra nije niti blizu dostupna svima kao što je to Fortnite. Ipak, mnogi su došli do kodova, a mnogi su prednaručili igru samo da bi dobili kod. Većini je Blackout mode iznimno zanimljiv i često čujete izraz “nešto kao PUBG, samo što puno bolje radi”.

Naravno, treba biti fer pa ipak reći da Blackout grafički izgleda slabije, ali zaista radi jako dobro.

Treyarch se odlučio u igri ostaviti i friendly fire što znači da možete ubiti i svog prijatelja iz ekipe. Je li ikome od vas palo napamet ubiti čovjeka s kojim igrate da biste uzeli njegov loot? Ako nije, nemojte to ni raditi jer to je stvarno jadno. Međutim, stiže sve više dokaza i pritužbi na igrače koji ubijaju svoje vlastite suborce samo da bi uzeli njihov loot.

To je apsolutno nevjerojatno i užasno. Rekao bih i bolesno. Srećom, u finalnoj verziji takvi igrači će odmah biti banani iz igre, a čak se razmišlja i o nekoj drugoj vrsti kazne što svakako pozdravljamo. Kome trebaju takvi igrači?

Blackout beta trenutno je dostupna na svim platformama i traje još 2 dana. Sasvim je sigurno da će ovaj Call of Duty srušiti sve rekorde prodaje jer svijet je zaluđen Blackoutom. Igra izlazi na vašu platformu odabira (PC, PS4, Xbox One) 12. oktobra 2018.