in

SCUM je u prvoj sedmici prodan u preko 700 hiljada primjeraka!

Sedam dana od pokretanja SCUM-a, developeri iz Gamepiresa su se na svojem Twitteru pohvalili o prodanih nevjerojatnih 700 hiljada primjeraka igre!

Međutim, developeri ne staju na tome, nego, koliko čujemo, odrađuju gomilu prekovremenih sati kako bi igračima pružili najbolje moguće iskustvo u ovoj early access survival igri. Pa je tako u prvoj sedmici igre izbačeno čak pet patcheva koji su ispravili brojne probleme, dodali neke nove sitnice, a i uspješno se stiglo obračunati s cheaterima koji se nakote u svakoj popularnoj igri. Pa tako i u SCUM-u.

A SCUM je i dalje popularan, pa Steam tracker kaže da je jučer igru u jednom trenutku igralo preko 40 hiljada igrača, dok je nepoznato koliko ih je igralo sve skupa u jednom danu, ali zasigurno se radi o znatnoj većoj brojci.

O popularnosti igre već smo dovoljno rekli, pa je red da kažemo i pokoju o posljednjem patchu koji je dobar dio igrača uspio iziritirati. Jer kako bi se popravio problem sa spremanjem pozicija igrača, trebali su se resetirati svi igrači na svim serverima, što znači da ste ostali bez sve opreme koju ste stekli dosadašnjim igranjem. Međutim, ovo je igra u kojoj se isto dogodi kad vas netko ubije, znači jako često, tako da se ipak nešto lakše nosimo s tim saznanjem.

Također, uvedene su brojne optimizacije na serverima, pa je već sad primjetan manji lagg i općenito bolje izvođenje igre i interakcije s objektima u igri.