in

Cyberpunk 2077: Igriv od početka do kraja

Ah, taj Cyberpunk. Gotov da nema dana u ovoj sedmici tokom kojeg nismo saznali/vidjeli nešto novo za najiščekivaniju igru poljske kompanije CD Projekt Red.

Posle par slika iz igre i concept arta koji je zaintrigirao igrače, sada od strane producenta iza Cyberpunk 2077, Ričarda Borzimovskog, stiže objava da je ovaj naslov igriv od početka do kraja.

Ovo je otkriveno u razgovoru za Engadget, koji je prisustvovao Gamescom prezentaciji iza zatvorenih vrata, gdje je viđeno par novih stvari u odnosu na E3 demo, kao što je novo oružje i promjene u UI aspektu.

Cyberpunk 2077 je do tačke igrivosti od početka do kraja stigao za oko šest godina i uz puno promjena, ali je producent izjavio da je pred razvojnim timom još uvijek dalek put, pošto trenutna verzija igre ima ogroman broj bagova pa joj je zato potreban playtesting, a igri nedostaju u odgovarajući asseti.

Borzimovski je izneo i veliko olakšanje za sve fanove koji obožavaju Blade Runner estetiku sa objavom da su u igri kreirali divne noći sa prepoznatljivim cyberpunk aspektima.