in

Njemačka se na SP u Rusiji obrukala jer su reprezentativci po cijelu noć igrali PlayStation

Njemačka je na nedavnom SP-u doživjela sramotan debakl.

Aktuelni prvak svijeta nije uspio niti proći skupinu. Elf se vratio kući uz ogorčene komentare navijača i medijske tvrdnje o nedisciplini i klanovima koji su razbili momčad.

Povodom dugo očekivane analize blamaže u Rusiji, koju danas podastire selektor Joachim Löw, Bild donosi ekskluzivu o tome što se doista događalo u njemačkim kampovima na pripremama u Južnom Tirolu, a zatim i na samom SP-u.

Jer, kako piše, “Löw će ionako pričati kako opet potaknuti zanos u reprezentaciji i vratiti filozofiju igre temeljenu na posjedu lopte.”

Najčitaniji njemački list pak poručuje izborniku da bi mu “bilo bolje da provjeri što na okupljanja reprezentacije donose zvijezde Elfa” i pojašnjava:

“Antonio Rudiger na SP je ponio vodenu lulu. Poznato je da Löw dopušta cigaretu ili dvije, ali pitanje je kako bi reagirao na ovu dodatnu prtljagu svog braniča.”

Julian Draxler se pak nije odvajao od PlayStationa, a ovi i drugi užici učinili su da njemački reprezentativci provode brojne besane noći na pripremama u Italiji te u Rusiji.

“Čelnici saveza problem nedovoljnog spavanja nogometaša pokušali su riješiti isključivanjem Wi-Fija u kampovima. Ali ni to nije pomoglo.”