in

Nemojte brisati Call of Duty: Black Ops 4 betu s vaših konzola i računara

Black Ops 4 se kao nijedna druga igra u serijalu dosad fokusira na multiplayer. Dakle, zaboravite na kampanju za jednog igrača. Manjak kampanje znači više multiplayer sadržaja, a ekipa iz Activisiona i developera Treyarcha ove godine donose promjena više nego ikad.

Sve smo se to imali prilike uvjeriti kroz protekla dva vikenda kad smo na svim platformama imali prilike isprobati igru. Black Ops 4 je donio gameplay novina više nego i koja druga igra u serijalu, što i nije previše teško s obzirom na recikliranje sadržaja već 10-ak godina.

S obzirom na niz promjena, poput uvođenja klasa, igri je nužno potrebna optimizacija nekih gameplay elemenata, poput smanjivanje učinkovitosti body armora ili balansiranja klasa, za što i služe ovakva beta testiranja.

Naravno, radi se o Blackout modeu, odnosno Call of Duty verziji Battle Royalea oko koje se ekipa iz Treyarcha posebno trudi.

Po prvi put u historiji moći ćemo, u punom smislu te riječi, voziti automobile, brodove, helikoptere i ostala vozila, dok se broj igrača na mapi penje na preko 50. I tu sad dolazimo do savjeta iz naslova – nemojte brisati betu s vašeg hardvera (iako sad ne služi ničemu), jer ćete za mjesec dana upravo preko tog klijenta pristupiti novom testiranju i “kalofdjutijevskom” battle royaleu.