in

Battle for Azeroth pre-patch stiže 17. jula

Kao i kod svake nove ekspanzije za Blizzardov MMO World of WarCraft, tako nam i sada nekih mjesec dana prije izlaska stiže veliki “pre-patch” koji priprema teren za ekspanziju, ali i donosi gomilu novina u igru.

Blizzard je objavio datum za Battle For Azeroth pre-patch, i to će biti već sljedeće sedmice, 17. jula. Naravno, osim pripreme terena, patch donosi i gomilu konkretnog novog sadržaja, koji će napraviti sponu između Legiona i Battle For Azeroth.

Došlo je do opšteg skaliranja svih “brojki” kako bi se ogromni brojevi spustili na razumne cifre. Odnos svega će ostati isti, samo su brojevi manji i pregledniji. Dodat je i novi “War Mode”, veoma zanimljiva novina koja omogućava da prosto jednim klikom na dugme se prebacite iz laganog kvestovanja u otvoreni sukob po želji. Ukoliko aktivirate mod, mogu da vas napadaju drugi igrači, ali ukoliko ga isključite – sigurni ste.

U najavi se kaže da će se u ovom periodu i destiti određene stvari koje će biti ekskluzivno dostupne samo ovih mjesec dana, tako da obratite pažnju na to.

Šta nam sve još novo stiže tokom “pre-patch” perioda, pogledajte u vodiču ispod: