in

Ako ste se nadali da ćete zaigrati Rocket League 2, zaboravite, nećete

Rocket League 2 lijepo bi bilo vidjeti, ali u Psyonixu još uvijek misle da nije došlo vrijeme da se postojeći Rocket League objesi o klin.

“Za nas je model igre kao usluge model onaj kojemu treba težiti”, rekao je u intervju za GameSpot Scott Rudi, direktor Psionyxa te tako dao naslutiti da je možda pročitao izvještaj Piper Jaffraya o kojemu smo pisali prije sedam dana.

“Nemamo planova za Rocket League 2… Želimo proširiti sadržaj u postojećem naslovu”, odgovorio je na upit o mogućim budućim planovima tvrtke. “Rocket League još ima mnogo toga za ponuditi.”

Sasvim prikladno, Rocket League trenutno slavi tri godine aktivnog igranja pa će se tako godišnjica proslaviti i unutar igre, gdje će igrači u događaju posebno skrojenom za tu priliku moći osvojiti dosta kul, unikatne nagrade. Velik dio njih pritom će se referirati na stariji Psyonixov naslov, Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle Cars (SARPBC) od čijeg je izdavanja prošlo tačno 10 godina.

Od 9. do 23. jula u igri će se tako nalaziti vrlo specifični dekorativni predmeti koje neće biti moguće nabaviti nakon isteka trajanja proslave. Dostupan će za igru biti i takozvani Anniversary Mod. Tu će se nogomet moći zaigrati na stadionu tematski dizajniranom da bude nalik onome iz SARPBC-a.