in

U Fortnite Battle Royale stiže mode s po 20 igrača u teamu

Fortnite Battle Royale nadograđen je na verziju 4.4 koja sa sobom donosi novi vremenski ograničeni mode, kao i novo oružje koje će popraviti, odnosno poboljšati gameplay u zatvorenim prostorima.

Radi se o novom vremenski ograničenom vremenskom modeu koji će ponešto izmijeniti način na koji smo naviknuli igrati. Naime, nakon što se suze tri olujna kruga smrti, krug će se prestati sužavati, nakon čega se uključuje brojač. Zatim započinje odbrojavati, a kad timer istekne, igra je završena.

Pobjednik je ona ekipa koja u trenutku, kad timer odbroji do nule, ima više živh igrača. Ovo je i prvi mode u kojem će rezultat moći biti izjednačen, odnosno među pobjednicima može biti više ekipa ako imaju isti broj preživjelih igrača po isteku vremena.

Taktike će se promijeniti, pa pretpostavljamo kako će pojedini igrači dobro razmisliti hoće li ubiti člana protivničke ekipe, ako im on i njegova ekipa mogu pomoći da eliminiraju veću prijetnju, odnosno neku treću ekipu koja ima značajno više preživjelih igrača.

Konačno, u igru stiže granata koja će poboljšati gameplay u zatvorenim prostorima. Dimna, odnosno smrdljiva granata s Fortnite twistom će ispuniti zatvoreni prostor otrovnim smrdljivim plinom koji svake sekunde skida po 5 bodova zdravlja protivnicima. Biti će to sjajno oružje za „čišćenje“ zatvorenih prostora. Dobra stvar je kako novu granatu neće biti preteško pronaći, pošto će se ona manifestirati u plavoj boji.