in

Konačno! Najavljen je The Elder Scrolls 6

Nakon odlične šale s vrlo posebnim izdanjem Skyrima, ekipa iz Bethesde pokidala je internet najavom nove igre u The Elder Scrolls serijalu.

Ne, oči vam nisu toliko krmeljave da ste krivo pročitali naslov ove vijesti. The Elder Scrolls VI doista je najavljen na Bethesdinoj E3 konferenciji prošle noći.

Tačnije rečeno, potvrđeno je kako igra postoji i da se na njoj radi, a sada je na fanovima i teoretičarima da iskopaju sve što mogu prije nego Bethesda podijeli prve informacije.

Za sada znamo da će nas TES6 odvesti na neki novi teritorij. Moguće je da se radi o Hammerfellu, domovini Redguard rase koju krase brdovita i pustinjska područja. U bilo kojem slučaju, iako se ne radi o “Skyrimu 2”, igra je predstavljena uz prerađenu melodiju poznate Dragonborn teme.

Bethesda je ovom najavom fanovima dala ono što su tražili već godinama, no istovremeno su iskoristili priliku da se malo našale na vlastiti račun. Kroz skeč s Keegan-Michaelom Keyom demonstrirali su kako bi izgledala vrlo posebna edicija Skyrima za Amazonovu Alexu, ali i brojne druge uređaje. Mora se priznati da se ekipa iz Bethesde zna kvalitetno sprdati.

Napomenimo još i to da najava The Elder Scrollsa 6 nije bila jedina najava vezana za TES serijal. Potvrđeno je kako kartaška igra TES Legends stiže na PS4, XBOX i Switch, a na PC i mobitele stiže Elder Scrolls: Blades, igra koja će imati PvP sadržaje, a koristit će i proceduralno generirane tamnice. Blades će imati različite modove, uključujući The Town, Abyss i Arenu.

(HCL.hr)