in

Starfield nudi priliku da osvojite pravo svemirsko odijelo

Xbox će zajedno s Europskom svemirskom agencijom darovati pravo svemirsko odijelo pobjedniku nagradne igre koji dizajnira najbolji originalni izgled odijela. Pobjednik će dobiti i dodatne nagrade za dijeljenje svoje kreativnosti s Xboxom i Europskom svemirskom agencijom.

Starfield je zamišljen kao jedna od najvažnijih igara 2023. koja je trebala privući brdo igrača na PC i Xbox platformama. Međutim, mnogi su fanovi bili razočarani problemima i greškama u igri. Srećom, tvrtka Bethesda se brzo obvezala poboljšati igru s više ažuriranja za konzole i računala. Planirana su nova ažuriranja za 2024., a također i DLC Shattered Space. Dok se čeka novo ažuriranje, fanovi mogu sudjelovati u nagradnoj gdje mogu dizajnirati svoju verziju svemirskog odijela.

Natječaj od strane Xboxa, Bethesde i Europske svemirske agencije omogućava fanovima da predstave svoje dizajnove svemirskih odijela. Pobjednik će dobiti pravo odijelo prema svom dizajnu i dodatne nagrade. Sudionici mogu preuzeti predložak za odijelo s web stranice ili koristiti svoju inspiraciju. Dizajn treba pokazivati cijelo odijelo sprijeda, straga i sa strane. Također, trebaju uključiti kratak opis dizajna i objasniti boje i materijale koje su odabrali. Natječaj traje do 24. veljače, dajući fanovima mjesec dana za slanje svojih prijedloga.

Nakon zatvaranja prijava, predstavnici Microsofta, Bethesde i Europske svemirske agencije će ocijeniti dizajne prema kreativnosti, praktičnosti i stilu igre. Pobjednik će biti obaviješten 11. ožujka, a ima pet dana da prihvati svoje nagrade. Osim svemirskog odijela, dobitnik će dobiti Xbox Series X konzolu, poseban kontroler i slušalice.

Natječaj za svemirsko odijelo pruža odličnu priliku za obožavatelje da pokažu svoju kreativnost i osvoje jedinstvene nagrade. Xbox i Bethesda također mogu privući više pozornosti na igru sličnim promocijama uz već planirana ažuriranja i proširenja igre.