in

Novo ažuriranje za GTA Online donosi novi mod za igru

Najnovije ažuriranje u Grand Theft Auto Online-u od 25. siječnja dodalo je novu vrstu utrke, tzv. Drag Races, pružajući igračima zabavan način za utrkivanje u igri.

Svaki tjedan GTA Online objavljuje nadogradnje koje često donose nove stvari ili vozila za pretplatnike GTA+, a ponekad i nove načine igranja za sve igrače. U jednoj od nedavnih nadogradnji predstavljen je Albany Cavalcade XL, igračka inačica Cadillac Escaladea, koju možete otključati pretplatom na GTA+ ili plaćanjem 1,6 milijuna dolara u igri. Ovotjedna nadogradnja donosi dodatni sadržaj za ljubitelje vozila i utrkivanja.

Nadogradnja od 25. siječnja u GTA Online-u uvodi novu vrstu utrke koja omogućuje igračima natjecanje u tzv. Drag Races, gdje je važno pravilno mijenjati brzine izbjegavajući promet. Igrači mogu dobiti poticaj paljenjem guma na startu i imaju nitro za ubrzanje tijekom utrke. Ovaj novi mod dostupan je svim članovima LS Car Meet-a, a tijekom ovog tjedna članstvo je dostupno s 50% popusta.

Natjecatelji u Drag Races osvajaju dvostruki novčani i reputacijski dobitak do 31. siječnja, a tu je i novi tjedni izazov koji nagrađuje pobjednike sa 100.000 dolara i odijelom za utrke. Osim toga, nadogradnja donosi nove mete za pljačkanje, dvostruke nagrade za pljačkanje auto radionica i Rhino Hunt, te nove stvari u izložbenim salonima. Pretplatnici na GTA+ mogu iskoristiti posebne ponude za proširenje svoje garaže.

Osim nagrada za igru, pretplatnici na GTA+ trenutno mogu dobiti besplatne odjevne predmete i dodatne igre. Ako se pitate je li vrijedno igrati GTA Online u 2024., trebali biste znati da konstantno dodavanje novog sadržaja od strane developera ukazuje na to da igra i dalje ima mnogo toga za ponuditi, a izlazak GTA 6 očekuje se tek 2025. godine.