in

Nova Halo igra je izgleda već dugo u razvoju

Neki od developera iz 343 Industries možda su otkrili da se sprema nova Halo igra koja je već neko vrijeme u izradi. Nakon izlaska Halo Infinitea 2020. godine, franšiza je prošla kroz turbulentno razdoblje, ali fanovi će ipak imati puno Halo sadržaja u 2024. godini, uključujući novu sezonu Halo serije na Paramount+.

Očekivanja u vezi s budućnošću Haloa su opala posljednjih godina, posebice nakon što su otkazi u Microsoftu utjecali na tim 343 Industries. Ipak, izvještava se da se planovi za Halo Infinite nisu promijenili unatoč smanjenju tima. Iako je fokus bio na segmentu live service igre, 343 je tijekom 2023. godine dodavao novi sadržaj. Moguće je da 343 ima veće planove za serijal izvan Halo Infinitea.

Na LinkedIn profilu bivšeg umjetničkog direktora Justina Dingesa navodi se da je radio na “sljedećoj neobjavljenoj Halo igri” od travnja 2022. godine. Drugi profil iz 343 Industries spominje da njihov dizajner sustava likova radi na projektu u Unreal Engine 5, što sugerira da bi to mogla biti nova Halo igra.

Ove informacije dolaze mjesec dana nakon što je 343 Industries izjavio da trenutačno nema planova za sadržaj za jednog igrača u Halo Infiniteu, ali će nastaviti ažurirati igru uživo. S obzirom na naznake nove igre, igrači mogu očekivati uzbuđenje u sljedećim mjesecima.

Osim novih igara, obožavatelji će dobiti drugu sezonu Halo serije na Paramount+. Bez obzira na podijeljeno mišljenje o prvoj sezoni, serija će se nastaviti, a vrijeme će pokazati kako će se gledanost druge sezone razvijati. U svakom slučaju, ovo je uzbudljivo razdoblje za obožavatelje Haloa.