in

Mortal Kombat 1 potvrdio je RPG mod zvan Invasions

Lagano se popunjava roster boraca u Mortal Kombat 1. Povodom Gamescoma dobili smo novi prikaz igre u kojemu su potvrđeni igrivi likovi Sindel i general Shao Khan, te Kameo borci Motaro i Shujniko.

Ono što nije javno prezentirano, ali je svejedno potvrđeno je novi mod zvan Invasions. Iz Netherrealma ovaj mod opisuju kao “drugu kampanju” koja je zamišljena po sezonskom formatu. Invasions mod dobivat će tako nove sadržaje tijekom godine, s novim izazovima i scenarijima.

Cijela stvar izvodit će se u obliku igre na ploči. Kontrolirate lika i birate mu kojim će smjerom ići na ploči. Polja predstavljaju potencijalne bitke u kojima se koriste različiti modifikatori. Primjerice, u nekim bitkama niste fokusirani samo na protivnika nego i na štetu koju možete primiti od samog okruženja, tj. okoliša. Neke boss bitke odvijaju se u više različitih faza, itd.

Sve je to popraćeno i skupljanjem predmeta, tj. opreme. U Invasions modu postojat će neki oblik craftinga, a računajte svakako da će i kozmetičke mikrotransakcije biti prisutne.