in

Farming Simulator 19 oduševit će vas svojom grafikom

Tvorci Farming Simulatora 19 najavili su otkrivanje velikih vijesti na E3 sajmu, a podijelili su i prvu sliku koja prikazuje grafički napredak igre.

Naime, ta je igra najavljena CG trailerom, a hvalila se ogromnim pomakom u svojoj vizualnoj prezentaciji pa nas je živo zanimalo kako će to sve skupa izgledati.

Sada smo to i doznali, barem djelomično, jer je podijeljena prva slika iz igre koju možete vidjeti ispod ovih redaka. Razlika u grafici naspram prijašnjih izdanja definitivno je primjetna te možda ima istine u izjavi da “farming nikada nije izgledao bolje”.

Međutim, kao što i sami znamo, developeri često vole dodatno uljepšavati screenshote iz igara i rijetko kada igre zaista izgledaju onako kako ih njihovi tvorci promoviraju (primjer: Far Cry naslovi). Ako ništa, u 2018. ovakva razina grafičke prezentacije nije nedostižna pa se nadamo da će Farming Simulator 19 stvarno biti lijep kakvim se i predstavlja.

Usput rečeno, prve konkretne informacije o ovoj igri dobit ćemo u šestom mjesecu na E3 sajmu gdje developer priprema “veliko iznenađenje”.

(HCL)