in

Idućeg mjeseca stiže Westworld igra po ugledu na popularnu TV seriju

Idućeg mjeseca dobivamo novu mobilnu igru, koju će izdati Warner Bros. Interactive po ugledu na popularnu TV seriju Westworld.

Bilo je nekih nagađanja u prošlosti da bi ova popularna TV serija mogla biti inspiracija developerima da naprave sličnu igru. Sve je službeno potvrđeno najavom mobilne aplikacije u kojoj će igrači moće preuzeti ulogu jednog od zaposlenika u kompaniji Delos, gdje ćete upravljati simulacijom zabavnog parka Westworld.

Baš kao što je to i u seriji, vi kao uposlenik kompanije imat ćete zadatak da proizvodite umjetnu inteligenciju, servisirate robote i udovoljavate gostima u parku. Isto onako kao na malim ekranima, s tim da će sada odgovornost za funkcionisanje parka biti u vašim rukama. U svemu tome upoznat ćete paletu likova koji su obilježili prvu sezonu Westworda; Dolores, Maeve, Teddyja, Bernarda, Forda i druge.

Igra će biti dostupna za iOS i Android uređaje u aprulu ove godine, baš kad kreće i druga sezona serije. Ako se na službenoj stranici registrirate, po izlasku ćete dobiti određene bonuse za samu igru.