in

Hoćemo li dobiti remaster za Spyro the Dragon

Internetski detektivi otkopali su nekoliko različitih tragova koji vode ka zaključku da bi Spyro the Dragon doista mogao dobiti svoj remaster.

Postojanje Spyro the Dragon reamstera još uvijek nije službeno potvrđeno. Međutim, glasine o istome sve su učestalije, a najnoviji razvoj događaja možda upućuje na ispravnost poslovice – gdje ima dima, ima i vatre.

Naime, uočeno je kako je Twitter profil @SpyroTheDragon postao zaključan te mu je promijenjen naziv – prvo u Falcon McBob, a zatim u Joe McBob. Ako se pokušate prijaviti na isti za resetiranje šifre, poveznica se šalje na mail koji po svemu sudeći glasi [email protected]. Štaviše, Falcon je jedno od kodnih imena za projekte koji su trenutno u razvoju pod Activisionom, dok se kompanija koja radi Skylanders igračke zove Toys for Bob.

Može biti da je ovo samo slučajnost, ili možda pak zavaravanje nostalgičara, ali nakon uspjeha Crash Bandicoot Remastera začudili bismo se da Spyro ne bude sljedeću. Uostalom, radi se MediEvil remaster, a svoje prerade čekaju Resident Evil 2 i Final Fantasy 7. Tko za Spyru pita – ne skita!